This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  hydroxychloroquine side effects heart 1 month, 2 weeks ago.

 • Author
  Posts
 • #2171712 Reply
   freeamfva 
  Participant

  Bitcoin pada harga $ 22,000? Panggilan bearish semakin meningkat ketika penjualan crypto meningkat

  Bitcoin dan syiling digital lain jatuh bersama pasaran saham global semalam. Itu menjatuhkan nilai $ 85 bilion dari seluruh pasaran crypto dalam jangka masa 24 jam pada pukul 5 pagi EST hari ini. Bitcoin jatuh sebanyak 7%; Ether dan Dogecoin jatuh sekitar 7%; dan duit syiling Binance menguat 12%, menjadikan beberapa pedagang naik untuk penurunan harga yang lebih mendalam.To get more news about <b>USDT</b>, you can visit wikibit.com official website.
   Kali terakhir Bitcoin jatuh di bawah paras $ 30,000 pada 22 Jun. Raja syiling crypto kini berdagang 37% di bawah purata bergerak 100 hari, dan kini lebih daripada 50% di bawah paras tertinggi sepanjang pertengahan April hampir $ 65,000.
   Pada masa ini Bitcoin melayang sekitar $ 29,500, tetapi pemerhati pasaran mengatakan ia boleh turun menjadi sekitar $ 22,000. “Saya menjangkakan penurunan yang kuat ke arah $ 22K,” kata Patrick Heusser, ketua perdagangan di Crypto Finance AG, dalam wawancara Telegram pada hari Isnin. Pengurus dana Jeffrey Gundlach mengatakan sesuatu yang serupa akhir minggu lalu sebelum penjualan crypto terbaru.
   Sementara itu, pasaran opsyen menyaksikan peningkatan permintaan untuk opsyen out-of-money atau low-strike dengan harga $ 22,000 dan $20,000. Kejatuhan terbaru dalam mata wang digital muncul ketika AS berjangka melonjak dari sesi Isnin yang kasar.
   Crypto Fear & Greed Index — yang memperlihatkan suasana di kalangan pelaku pasaran dengan mengukur peruntukan tunai dan ekuiti terhadap kenaikan pasaran – meletakkan Bitcoin dalam kategori “ketakutan ekstrem” pada 19/100, bergerak seiring dengan pasaran tradisional, yang juga di zon “ketakutan melampau”.
   Tetapi dari tahun ke tahun, pulangan Bitcoin adalah saham yang berprestasi rendah, dengan S&P 500 naik YTD 15% sementara BTC mengejar YTD sekitar 5% lebih tinggi. Jumlah pelaburan Bitcoin juga telah menurun kepada hanya 38% daripada purata tahunnya sejak seminggu yang lalu.

 • #2171738 Reply
   can hydroxychloroquine get you high

  hcqs 400 https://plaquenilx.com/# hydroxy chloroquine

 • #2171762 Reply
   hydroxychloroquine side effects heart

  hcqs tablet https://plaquenilx.com/# where can i get hydroxychloroquine

Reply To: Bitcoin pada harga $ 22,000? Panggilan bearish semakin meningkat ketika penjuala
Your information:
Verify Yourself
Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account